Om oss

OfficeLink ble stiftet i februar 2003 og er i dag en av de ledende på markedet innenfor kassasystemer og kortterminaler.

Vi leverer data, kommunikasjons- og betalingsløsninger. OfficeLink har hovedkontor i Bodø, samt avdelingskontorer i Tromsø, Trondheim, Jessheim, Oslo, Stavanger og Kristiansand.

I våre regioner er vi en av de ledende leverandørene av mobile sentralbord og kommunikasjonsløsninger.

Vi omsetter i dag for ca 70 millioner kroner og har ca. 60 ansatte.

Om Peys

Peys er et betalingssystem utviklet av OfficeLink AS med fokus på køfri handel og enkel betaling på festivaler og eventer. Tanken bak er at man som bruker slipper oppsøke ulike steder for å kjøpe bonger for så å handle varer et annet sted. Her har du betalingen i festivalarmbåndet som inneholder en RFID-chip.

Vi bruker betalingsmotoren til Stripe som tar seg av kryptering og sikkerhet av kortinformasjon, samt reservasjon og retur av penger på din brukerkonto.

Vi har også høyt fokus på en smidig tilbakeføring av ubrukte midler på brukerkonto til kredit-/debitkortet. Dette gjøres automatisk i vårt system etter endt arrangement, slik at du som bruker ikke trenger tenke på å sitte igjen med penger som er låst i verdiløse bonger eller selv må via en tidkrevende prosess.

Som miljøfyrtårn vil vi i OfficeLink AS være med på å bidra med å forminske avfallet ved å fjerne papirbonger og bruke elektroniske kvitteringer som er tilgjengelige i webapp hos kunde til enhver tid.

Som arrangør kan du i samarbeid med oss i Peys kjøpe inn armbånd til festival eller event som inneholder RFID-chip. Vi sørger for å teste chip og tilknytter disse til ditt arrangement. Flere fordeler med bruk av Peys er at vare registreres i det handelen utføres og vil også derfor forminske eventuelt varesvinn. Vi i Peys supporterer både arrangør og sluttbruker i for-, under- og etterkant av arrangement.

Som sluttbruker er alt du behøver gjøre å registrere deg som bruker i vår portal og tilknytte ditt debit-/kreditkort. Registrere armbåndsID og tilgjengeliggjøre ønsket beløp på konto så er det bare å Peyse på. Du har full tilgang til saldo og kvitteringer for kjøp via webapp på mobilen. Her kan du også deaktivere ditt armbånd om behov for dette skulle oppstå.

Videre i utviklingen av Peys har vi mulighet for å tilknytte aksesskontroll i RFID-armbåndet. Her ligger muligheter for å tillegge hvilke områder publikum, frivillige eller ansatte har klarering for å oppsøke. Telling inn og ut av publikum, og innsjekk av frivillige eller ansatte, samt legge til mat- og drikkebonger.

Peys er i henhold til bokføringsloven og -forskriftene som trer i kraft 01.01.2019.

Til hvert enkelt arrangement vil vi tilby en løsning tilpasset kundens behov, hvor vi kan inkludere blant annet følgende tjenester:
- Tekniker til stede på arrangementet
- Kasseapparat
- Betalingsterminaler
- Armbånd inkludert RFID chip
- Stasjoner for support ved spørsmål ang bruk av tjenesten, og opplæring ved registrering av app, samt påfylling
- Nettverksinfrastruktur med 4G backup-nett, på stedet